Nyheter

Vi leter etter en: Filialinnehaver for vårt datterselskap i Oslo

Hilverda De Boer vokser! Vokser du med oss?

Som en av de eldste, største og mest innovative eksportørene i Nederland, har blomster og planter ikke lenger noen hemmeligheter for oss. Fra vårt hovedkontor i Aalsmeer eksporterer vi til grossister og blomsterbutikkkjeder over hele verden.

Vi leter etter en:
Filialinnehaver for vårt datterselskap i Oslo

Vil du samarbeide for veksten av et blomstrende selskap? Sørger du for at vårt nyetablerte kontor i Norge vil bli en vellykket og verdifull forretningsenhet? Kom da og forsterk vårt team i Oslo.

Funksjon

Som filialinnehaver er du i siste instans ansvarlig for de daglige forholdene i filialen. Du leder et team som hovedsakelig består av kontoadministratorer. De er ansvarlige for å selge blomster og planter til eksisterende kunder og skaffe nye kunder. Du er en viktig og forbindende kobling mellom vårt hovedkvarter i Nederland og de fem andre filialene i Norge. Dessuten ser du også muligheter i markedet, og du vet hvordan du skal reagere proaktivt. Du kan videreutvide vår markedsandel med nye ideer og konsepter. Du forbereder og overvåker salgsbudsjettet. Til slutt rapporterer du direkte til ledelsen av Hilverda De Boer.

Hvem er du?

Du styrer teamet ditt aktivt slik at det fungerer optimalt. Du er en som ser problemer som utfordringer. Du har også en entusiastisk personlighet, har veldig god produktkunnskap og jobber bra i gruppe. Du har strategisk innsikt, en sterk dose av utholdenhet og du har en klar visjon om hva du vil oppnå med både det norske markedet og teamet ditt. Du er resultatorientert, du har en sterk overtalelsesevne og en sterk motivasjon for å skåre kommersielt.

Det er et krav at du behersker engelsk og norsk flytende, både muntlig og skriftlig.
(Hvis du ikke snakker norsk enda, bør du lære dette språket så snart som mulig).

Til sist har du minst 5 – 10 års erfaring som leder innen blomsterbransjen. Ditt arbeids- og tenkenivå ligger minst på HBO-nivå.

Hva tilbyr vi deg?

Vi tilbyr deg en vakker arbeidsplass i Oslo i minst 3 år. Lønnen er i henhold til erfaring og ytelse. I tillegg har vår organisasjon gode sekundære arbeidsbetingelser.
Du får rikelig med plass til utvikling, både på det forretningsmessige og det personlige området. Du vil jobbe i et team av drevne og entusiastiske kollegaer.

For mer informasjon, ta kontakt med avdeling Personeelszaken, via telefonnummer +31 (0)297-332583.

Ditt omfattende motivasjonsbrev og C.V. kan du sende via e-post til sollicitaties@hilverdadeboer.nl
En evaluering er en del av søknadsprosessen.

Den interne og eksterne applikasjonsprosedyren kjører samtidig. I tilfelle lik egnethet, foretrekker vi interne kandidater.

Alle svarene vil selvfølgelig bli behandlet konfidensielt.

Oppkjøp i forhold til denne annonsen blir ikke verdsatt.

Hilverda De Boer Norge