Kjøp

Bestill raskt og enkelt via vår webshop eller våre selgere

Hos oss på Hilverda De Boer Norge er utvalget av blomster og planter enormt da vi har tilgang til verdens største sortiment av blomster og planter. Med så mange valgmuligheter kan det være vanskelig å finne akkurat det du trenger. Da vil våre selgere gi deg råd, og tilby deg de optimale produktene for dine behov. Vi hjelper gjerne til med alt fra spesifikke farger til brudebukett, til råd om presentasjon av blomstene i butikk.

Du kan når som helst gå inn på vår webshop for å bestille eller for å få vite mer om vårt sortiment. I webshop finner du alltid et aktuelt utvalg av blomster og planter. Du vil også finne lokalt dyrkede snittblomster og planter. Alle produktene fotograferes slik at du kan bedømme farge og kvalitet etc.

I webshop presenteres det daglig spesialtilbud. Har du noen spørsmål så ikke nøl med å spørre oss. Vi liker å ha personlig kontakt med kundene.

Ha tilgang til våre blomster og planter med vår bestillingsapp uansett hvor du måtte befinne deg.

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg har vi i tillegg til webshop også utviklet en app hvor du får tilgang til hele sortimentet. Her kan du enkelt legge inn dine bestillinger. Last ned appen ved å trykke på ikonene nederst, alternativt søk etter «Hilverda De Boer» i play-store eller app-store. Du logger så inn med din webshop informasjon.

Er du ikke kunde hos oss kan du via skjemaet nedenfor be om din innloggingsinformasjon.

Velkommen!

Ønsker du også å få tilgang til vårt omfattende sortiment via webshop og app?

Be om innloggingsinformasjon via skjemaet.