Nyheter

HILVERDA DE BOER ETABLERER SEKS AVDELINGER I NORGE

PRESS RELEASE - Den hollandske eksportøren Hilverda De Boer vil åpne seks nye engros avdelinger i Norge. Fra og med 2. januar 2018 vil du kunne handle fra helt nye avdelinger av Hilverda De Boer Norge i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Ålesund. Hver avdeling vil levere til sine lokale kunder, og avdelingen i Oslo vil også levere til Nord-Norge. For regionene Trøndelag og Nordover vil Trønder Blomst stå i samarbeid med Hilverda De Boer Norge.

Kvalitetsblomster

Hilverda De Boer Norge leverer kvalitetsblomster, både snitt og planter. Vi tilbyr et bredt produktsortiment, og handler blomster direkte fra produsenter i Norge og Nederland – samt andre europeiske land i tillegg til Afrika og Sør-Amerika. Hilverda De Boer Norge vil være en liten organisasjon med utmerket service og kvalitetsprodukter til gode priser. Hver avdeling av Hilverda De Boer Norge får en selvstendig rolle og dette gir den enkelte avdeling en unik mulighet til å tilpasse sortimentet etter ditt behov.

Tilgang til stort utvalg via webshop og app

I tillegg til personlig salg tilbyr også Hilverda De Boer Norge en enkel og rask webshop i tillegg til en bestillings app. Via vår webshop har du tilgang 24/7 til vår beholdning i hovedselskapet i Aalsmeer, Holland. Med appen kan du bestille fra din smarttelefon eller nettbrett når og hvor du måtte ønske.

Supreme Selections

Hilverda De Boer er også kjent for sitt «friskt direkte fra gartner» merke Supreme Selections. Når du handler direkte er du sikret de friskeste og mest holdbare blomstene, alle pakket i jenkjennelige poser og forpakninger. Med mer enn 40 gartnere fra Holland og Afrika, får du en uendelig variasjon av blomster å velge mellom.

Selskapet bak Hilverda De Boer Norge

Selv om Hilverda De Boer Norge er et nytt navn i det norske markedet fra januar 2018, har ovedselskapet Hilverda De Boer mer enn hundre års erfaring i snittblomster og potteplanter. Selskapet har vært ett av de ledende eksportører til det skandinaviske markedet siden 1950-tallet. De har 250 ansatte, eksporterer til mer enn 50 land og har en årlig omsetning på over 100 millioner euro.

Ønsker du mer informasjon om Hilverda De Boer? send en e-post til info@hilverdadeboer.no.

logo-Hilverda-De-Boer-Norge